maanantai 2. lokakuuta 2017

Kaakeleita ja pokafixiä

Raksaviikko 39 on nopeasti taputeltu. Ulkotavaran loputtua timpureita ei ole näkynyt. Sisälläkin on ollut pitkälti väliviikko. Laatamies on koittanut saada kahta työmaata kondikseen. Meillä on kylppärin seiniä aloiteltu ja homma onkin saatu mukavasti vauhtiin.


Tavaraa on tullut. Eiran ja ukin kanssa on jumpattu sisälle listat, väliovet ja lauteet. Laminaattejakin odoteltiin saapuvaksi, mut ei ole näkynyt. Eli viimeistä kantokeikkaa ootellaan vielä. Siinä alkaakin olla meidän osuus paketissa.
Kelit oli viime viikolla kohillaan, joten me päästiin vielä maalaamaan. Talon tummat osat on nyt maalattu kahteen kertaan, samoin kaikki ikkunoiden ja ovien koristelistat. Välijakolista, alalista ja osa räystäistä puuttuu vielä.

Ikkunoissa olikin pientä kosmeettista fixiä. Jostain mystisestä syystä ikkunanpieluslaudat oli kiinnitetty ruuveilla. Ruuvit oli jyräytetty pari-kolme milliä puun sisään. Jopa siten, että jossain puu oli inan verran haljennut. Oli muuten aavistuksen törkeen näköinenkin siihen verrattuna kyinka siistiltä näytti nauloilla kiinnitetyt yläikkunoiden puitteet.

Pohjalla jossain ruuvinkanta

Kitattuja ja kittaamattomia

Eira ehdotti, et täytetään maalilla, mut reiät oli sen verran syvät etten uskonut lopputuloksen olevan onnistunut. Eipä sitten auttanut kuin kitata ulkofillerillä reiät yksi kerrallaan ja odottaa kuivumista päivän. Siihen päälle maalaus ja lopputulos oli siisti. Melkeinpä kiitettävä - ainakin amatööriluokan mittapuulla - vaikka itse sanonkin.

Valmista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)