sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Nopeat nousut ja laskut

Perjantaina ohjelmassa oli oikein perinteiseen malliin follikkeli-uä. Huoneeseen astuessa tunnelma oli odottava. Yhden Letrozol 2.5mg tabletin rouhaisu kp 3-7 ei ollut aiheuttanut sen kummempia tuntemuksia. Siis pulinat pois ja pöydälle.

Tunnelma muuttui hämmentyneeksi kun ruudulle ilmestyi oikea ovario; njada, nichts, ei mitään. Ohhoh. Tilanteen pelasti vasen puoli jossa olikin havaittavissa kiitettävä vaste. Follikkeleja oli useampi, oisko äkkiseltään katsottuna 5. Niistä kaksi oli potentiaalisesti kasvavia. Toinen täydellinen oppikirjafolli 13mm. Limakalvo kauniina 5.5mm.

Sit mietittiinkin ajoitusta. Lääkäri ounasteli, et ennen suomen 100v päivää pitäisi päästä tositoimiin. LH:n ollessa negaa irrotuspiikkiä voisi miettiä maanantai-illalle tai tiistai aamulle ja inssiä viim.tiistaina. Me ounasteltiin nopeampaa sykliä. Eiran LH-plussat on tulleen aina kp11-13, eikä letrot sitä ainakaan hidasta. Koska emme hingu irrotuspiikkiä, vaan toivomme luontaista LH-nousua, päädyimme odottamaan ja soittamaan ma-ti jos LH plussaa.

Jännitys ahterissa odotimme, josko kuitenkin plussa tulee viikonloppuna. Silloin ei kannataisi satsata tänä vuonna inssiin. Ovulaatiohetki nimittäin tuntuu tulevan ja menevän varsin rivakasti. Kipujen ja ultran perusteella ovulaatio on tapahtunut aina 12h sisällä LH-plussasta. Siten tämän päivän plussa on myöhäinen huomiselle inssille. Onneksi follin siro koko enteili sitä, että viikonlopun yli saatetaan päästä.

Eilen Sofin liuskat alkoi näyttää tummumisen merkkejä. Aamulla CB:n digi näytti vielä tyhjää. Jes, lupaavalta vaikuttaa..

2 kommenttia:

  1. Huh, oikean ovarion tilanne varmaa vähän säikäytti, no onneks folleja löyty sit kuitenkin. Onnea matkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vielä kun LH-piikki ei kenkkuilisi, niin homma saatais eteneen.

      Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)