torstai 14. kesäkuuta 2018

Kiinnittymiskipu on feikki

Keskipisto viitisen päivää ovulaation jälkeen. Outo juiliva pisto kohdussa, joka herättää takaraivoon toiveen. Kiinnittymiskipu. Tunne, jonka toiset vannoo tuntevansa ja toiset pitävät hölynpölynä.

Menneenä kuukautena tunsin tavallisen pitkän ja sitkeä piston keskellä työpäivää. Samanlaisena kuin muinoin 6 päivää inssin jälkeen kun Taava sai alkunsa. Minua huvitti.

Tässä kierrossa Lh plussasi lauantaina. Samana iltana alkoivat kivut jotka ovulaatioksi tulkitaan. Torstaina, klassinen 5 päivää myöhemmin, ilmestyi taas kohdun keskipisto. Pisti aikansa, ehkä 10 minuuttia. Jos en tietäisi paremmin, toivoisin näkeväni puolentoista viikon päästä vuodon sijaan kaksiviivaisen testin. En ovuleissön vaan Sen Toisen. Olisin melko varma että saumat on jos sukissa on tarpeeksi tarraliimaa.

Speksit on muuten kohillaan, mutta sellainen pieni puuttuva detalji; kroppani ei ole vuosiin kohdannut spermaa. Se elää omaa haavemaailmaansa. Valeraskaustoivetta.

4 kommenttia:

 1. Mä jo mietin, että onko multa mennyt jotain ihan ohi! :D että olettekin päässeet piinailemaan..

  Oletteko ajatelleet hoitotaipaleen jatkamista? Teidän matkaa on ollut niin jännä seurata, toivottavasti se saa vielä jatkoa ja tietysti kaivatun lopputuloksen :)
  Kaikkea hyvää teille, ja mukavaa kesää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei suinkaan vielä :)

   Ollaan ajateltu. Toiveena on alun alkaen ollut 3 lasta. Ehkä enemmänkin jos niin suotaisiin.. Eli jatkoa on suunnitelmissa niin kauan kun rahkeet riittää. Näin vuoden jälkeen koitetaan kuitenkin kuunnella itseämme, välttää painetta ja turhautumisen kehää ja edetä aina silloin kun siltä tuntuu.

   Kiitos ja sitä samaa sinne :)

   Poista
 2. Mä lankesin myös hetkeksikään kuvittelemaan jo vakkka mitä. Mukavaa kesän jatkoa koko perheelle on sitten piinailuja tiedossa tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin :D Kiitos, me katotaan niitä piinoja sitte syssymmällä. Mukavaa kesää myös sinne!

   Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)