sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Kalliopihlaja kuvina

Uuden kodin tuoksu alkaa tasottua ja sekoittua elävään elämään. Marraskuun alussa meillä tehtiin käyttöönotto- ja lopputarkastukset. Kun tölli ja talli oli todettu kelpo yksilöiksi, alkoi muuttorumba. Täällä ollaan asettauduttu ja muuttolaatikot tyhjenevät pikkuhiljaa. Pitä pidemmälle homma etenee, sitä nahkeammaksi se muuttuu. Tulee turnausväsymys.

Mutta mieltä lämmittää se, et pikkuhiljaa uusi koti alkaa näyttää ja myös tuntua kodilta. Ķoska edustuskuntoon on vielä matkaa, voin valottaa miltä meillä valmistumishetkellä näytti. Ennen muuttolaatikko-invaasiota.

Keittiö. Lemmikkini. Kodin sydän. 

Seinä toisella puolen olohuone.Olkkarista kulku kirjastohuoneeseen, josta joskus tehdään mein makkari.Kirjastohuoneesta kulku pukutilaan.


Ja pukkarista kylppäriin ja saunaan.

Ja niiden kyljessä olevaan kodariin, jonka tuulikaapista on hyvää vauhtia muodostumassa oman väen arkieteinen.
Vaikka onhan meillä toisessa päässä taloa eteinenkin.

Ja meidän makkari..


..Taavan huone..


.. työhuone..

.. ja vessa.

Tässä kotimme pikakelausella. Jos tarkennukset tai tarinat valintojen takana kiinnostavat, voin joskus postailla huonekohtaisesti yksityiskohtaisemminkin. Sitten kun saadaan tämä nyssäkkäkaaos selätettyä ja huoneet näyttämään ihmisasumukselta :D

9 kommenttia:

 1. Pääsittekö seuraavana päivänä inseminaatioon?
  Meillä kuudes inseminaatio tehtiin jo kp 8, eli 8.12. Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hip hei, jopas teillä on ripeästi edetty :) Käsi kädessä mennään taas, inssi tehtiin lennosta 7.12.(kp15) Tsemppiä sinnekin! Josko sitä suurinta lahjaa näin joulun alla uskaltaisi molempiin koteihin toivoa.. :)

   Poista
 2. Näyttää raikkaalta ja kotoisalta. Onnea vielä uuteen tupaan ja tsemppiä loppujen nyssyköiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) Ei nää ikuisesti voi jatkua - kai..

   Poista
  2. Niin sitä luulisi... Onneksi puolen vuoden päästä nyssykät voi heittää kierrätyskeskukseen, kun kerran ei ole ollut tarvetta. :D

   Onnea matkaan myös piinapäivien varrelle!

   Poista
 3. Tää on hieno kokonaisuus! Jännä nähä miltä meiän keittiö näyttäis jos mun suunnitelma olis menny läpi 🤓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus :) Teidänkin keittiöratkaisu on kyl tosi hieno. Mitä tähän kokonaisuuteen tulee, niin kirvesmiehet vähän hymyilivät välillä. Kun kotia asuttaa 3 naista, ei romantiikalla tai kukkakuosilla ole rajoitteita :D Ja muuten: kiitos kun "hoputit", niin sai kuvapostin pois roikkumasta :)

   Poista
 4. Kiva nähdä valmis talo, kun meidän Pihlajamme on vielä kovin alkutekijöissään ja nyt tämä lumisade taitaa vielä viivästyttää töitä.
  Tuo mitä sanoit arkieteisestä, on juuri sitä, mitä itsekin olen ajatellut ja minkä takia olen jo nyt tyytyväinen siitä, että otimme taloon myös kuistin.
  Keittiönne on sen näköinen, että se voisi olla meidän. Lopullisia valintoja ei tosin ole vielä tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minusta oli mukavaa kun pääsi kurkkimaan valmiita kokonaisratkaisuja, niin se vahvisti omaa suuntaa. Päätökset pääosin etänä ja näytepalojen perusteella on kuitenkin vähän haasteellisia tällaiselle konkretian kaipuisella.

   Toivottavasti kelit kohtuullistuu ja pääsette jatkamaan aikataulussa. Sievitalo on ollut tosi tarkka luovutuspäivästä, joten viive alkupäässä vauhdittaa lopputöitä. Tsemppiä projektiin :)

   Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)