maanantai 16. huhtikuuta 2018

Ahneelle tulee pakkotauko

Ahneella on ulostemainen loppu, sanotaan. Epäilemättä. Loppua edeltävä ahdistus ajaa liian rohkeisiin ratkaisuihin. Otetaan riskejä, ja peräännytään.

Meillä oli suunnitteilla sen seitsämäs inssi. Vaikka lääketieteellistä perustetta ei ollut, toivoimme pientä lääkeannoksen nostoa ja sen seurauksena kahta - tällä kertaa moitteetonta - follikkelia. Haluttiin ottaa puolityperä riski, jossa sitten potentiaalinen liikakasvu estää inssin. Ja miten kävikään?

Letrotsolia meni kp3-7 yhteensä 2+1+2+1+2. Tänään kp11 ultrassa limakalvo oli 3-kerroksinen, n.6mm. Vasemmalla edelleen sitkeä yksinäinen folli. Oikea munasarja yllätti. Se oli ilmeiseati tullut katumapäälle kun aiemmin ei ole ultralla todistetusti tehnyt mitää raskautumisen eteen. Siellä pullisteli viisi n.17mm folkikkelia. Viisi! Dough!! Jokaista ei edes mitattu. Eipä vissiin ollut tarpeen.

Se oli sillä taputeltu. Ei inssiä. Mietitään asiaa taas ensi kuussa. Tai sitä seuraavassa.

4 kommenttia:

 1. No Ohhoh! Jopas sielä oikea munasarja villiksi heittäytyi! Mä muistan kun meillä kans joskus nostettiin letro annosta suoraan 2+2+2+2+2 ja jännitettiin käykö samalla tavalla, mut se ei edes sillon riittänyt, kun menopuria piti vielä pistää! Sielä ei ainakaan näytä olevan laiskat munasarjat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, 5x2tbl ei tuntunut alkuun edes riittävän. Näin tutkimattomia ovat ovarioiden tiet. Oikea puoli on aiemmin aina ollut hiljainen, niin ehkä se lykkäs pihalle nyt kerralla kaikki mitä aiemmin pihtaili :D Noh, nähtäväksi jää mitä seuraavaksi keksii..

   Poista
 2. Oho, melkoinen yllätys sieltä oikealta puolen löytyikin! Toki mukavaa, että sieltäkin löytyi toimintaa, mutta pliiiis jos ens kerralla jotenkin inhimillisemmällä määrällä!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)