maanantai 27. marraskuuta 2017

Neljäs huti

Tällä kertaa odotukset oli poikkeuksellisen korkealla. Siitä saamme kiittää paitsi ajoitusta, myös kiinnittymiskivuksi tulkittavaa pistoa 5 päivää inssin jälkeen. Positiivisista spekseistä huolimatta tulos oli negatiivinen. Tai testiähän ei tarvinnut muuttokuormasta edes etsiä. Tulos tuli selväksi pari päivää ennen kaavailtua ajankohtaa.

Tunnelmat oli arvatenkin apeat. Murhe läikehti aitona. Sen tummaa syliä syleili niinä hetkinä kun kiireessä ehti pysähtyä. Parin päivän jälkeen oli skarpattava. Painettava leuka rintaan ja puskettava kohti uusia pettymyksiä. Parasta toivoen (enenevissä määrin pahinta peläten).

Nyt otetaan länsimainen lääketiede kehiin. Huijataan kroppaa rintasyöpälääkkeillä, aiheutetaan muutaman päivän vaihdevuosifeikki. Ja sitte ihmetellään miten munasarjat käsittelee uutta tietoa. Eli letrotsolia naamariin ja perjantaina ultraan. Josko siellä olisi uusia ehdokkaita tarjolla.

6 kommenttia:

 1. Oivoi :(
  Toivottavasti letroilla päästään hyvään lopputulokseen :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, olen pahoillani. Neljäs huti alkoi jo itselläkin silloin yritysaikana tuntumaan pahalta. Uudella toivolla ja kemiallisella avulla eteenpäin vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näinhän se on, et vaikka 3-5 kertaan alusta asti varautuu (tarvittaessa enempäänkin), niin kyl neljännen jälkeen on sellainen olo, et heikoilla jäillä mennään.. Neljä olkea on vielä. Josko jollain niistä vielä joku päivä natsaisi. Pakko koittaa jos tulosta haluaa, ei tässä muukaan auta.

   Poista
 3. Pahoittelut negatiivisesta tuloksesta. Ja meillä aivan sama lopputulos maaraskuun yritykselle. Vielä kerran yritämme inseminaatiota, toivottavasti ei IVF tarvitse sitten pohtia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan pirskatti, olen pahoillani :( Mä niin jo toivoin teillekin tulosta. Josko joulukuussa sithen meitä kaikkia odottaisi lahjoista parhain. Edellyttäen et pyhäpäivien välissä ajoitukset osuu kohilleen.. Tsemppiä!

   Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)