perjantai 22. joulukuuta 2017

Ei testin testiä

Aiemminkin on tullut avauduttua raskaustestin tekemisen ankeudesta. Siitä miten turhauttavaa ja surullista on kun verkkokalvoihin polttomerkitään kuva yksinäisestä viivasta tai armottomasta "not pregnant" tekstistä. Meillä onkin siinä suhteessa "käynyt tuuri". Vuodot ovat pääosin alkaneet 2-4 vrk ennen testipäivää. Mitään testejä ei ole kuukausiin tarvittu. Eikä niitä ole kaivattu. Ennen kuin nyt.

Lyhyesti: itsenäisyyspäivän jälkeen päästiin pikainssiin. Toimenpide oli tavallista mutkikkaampi, mut ylilääkärin osaamisella luovutustavara saatiin määränpäähän. Lähtiessä kuultiin et 8:sta oljesta jäljellä enää on kaksi. (Jossain inssissä on siis jouduttu sulattamaan 2 olkea.) Tällä kertaa tavara oli priimaa; eteenpäin liikkuvia yli 10milj. Ajoitus nappi. Ovulaatiopistosta oli jo ollut aamulla, kovemmat kivut tulivat inssiä seuraavana yönä. Kiinnittymiskivuksi ounasteltavaa keskipistoa ilmestyi 5 päivää myöhemmin.

Omatoimisesti Eira käytti kaappista löytyvät Lugesteronit, joita riitti keskiviikkoon asti. Nyt odotellaan - kuukautisia. Kuukautistuntemuksia oli jo kp25, eli dpo 10. Luget viimeksi pitivät vuodon poissa, mutta kierto alkoi alusta heti seuraavana päivänä kun mollukat jätti pois. Eli se hetki ois tänään, huomenna.

Nyt elellään dpo15. Ikuna ei olla näin pitkällä oltu. Jos kuukautiset eivät alakaan..  Alustavasti katsoin kaapista raskaustestejä ja löysin yllätyksekseni tyhjän laatikon. Ei testin testiä. Eira ei harmittele. Koko testihässäkkä karsastuttaa. On helpompaa odotella vuotoa. Ja jos sillä rintamalla on hiljaista, on pakosti ajeltava testikaupoille ennen kuin pyhät koittaa. Sormet ristissä ootan.. tunti tunnilta. Kahden päivän päästä on joulu. Kuinka jännittävää!!!

12 kommenttia:

 1. Kääk! Toivottavasti ilmassa olisi jouluntaikaa, mä vähän enteilen, että on :)

  VastaaPoista
 2. Onpas jännää!!! Toivon teille positiivista joululahjaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jännää on ja jännittävämmäksi käy :)

   Poista
 3. Toivottavasti teillä olisi jouluaamuna erityinen lahja.

  Rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se olisikin lahjojen lahja. Ihanaista joulun aikaa myös teidän perheelle :)

   Poista
 4. Iiks, jännää! Toivottavasti joululahja olisi se paras mahdollinen. :)

  Iloista joulua teille!
  Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se jännä jatkuu vaan.. o_O
   Kiitos. Lahjoista suurin olisi tervetullut :) Muuta emme toivo.

   Jouluiloa myös sinne! :)

   Poista
 5. Niin jännittäviä hetkiä! Sydän ripesi hakkaamaan kiivaammin teidänkin jännityksen vuoksi �� Me teemme myös testin jouluaattona. Minulla on pari viime päivää ollut paineen tunnetta kohdussa, tällaista ei ole aiemilla kerroilla esiintynyt. Hyvää ja toivorikasta aatonaattoa ja toivokaamme aattoon paljon riemua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huisin jännää! Toivotaan et uudet tuntemukset ennakoivat uutta tulosta. Pidän peukkuja huomiselle H-hetkelle. Toivottavasti tupanne täyttyy odotuksen ilosta :) 

   Mä luulen, et me varastetaan hetki tän päivän puolelle, niin on pois aatolta. Eiran luonnollinen kierto on useimmiten 26 ja nyt mennään jo 31. Toki lääkkeet saattaa sekottaa.. .. mut ennen huomista halkeaisin uteliaisuudesta eikä tulis nukuttua yhtään :D Lisäksi negatiivisen tuloksen kyyneet olisi helpompi vuodattaa yöllä kaksin kuin huomenna sukulaisten keskellä..

   Poista
 6. Jännittää teidän puolesta vallan mahdottomasti! Toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 7. Tulethan kertomaan meillekin, miten kävi!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)