lauantai 23. joulukuuta 2017

Joulun alla

Aaton vastainen yö. Taavan kummitädiltä saatu testiliuska oli yksiviivainen arpa. Hiljaisuus. Tulosta ei tarvise arvailla ku menossa dpo16. Huokaus. Olisihan se ollut kliseisyydessään lähes siirappimaista plussata näin jouluna..


Tänään painumme hiljaisina tervantuoksuiseen joulusaunaan. Haikeudella mietimme toivetta, joka hiipuu pois ulottuviltamme. Yön nukumme puhtaissa lakanoissa. Heräämme aattoon. Kuuntelemme joulurauhan julistuksen. Syömme hyvin, kestitsemme läheisiä, odotamme pukkia pienen tonttutytön kanssa. Olemme kiitollisia niistä kaikista toiveista, jotka kohdallamme ovat toteutuneet <3 Ehkä tämänkin aika koittaa vielä.

10 kommenttia:

 1. Voihan kurjuuden kurjuus. :( Kaikesta huolimatta mahdollisimman hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paljon on hyvää tässä joulussa. Olisihan se ollutkin överitoive, et juhla ois täydellinen. Sen kuitenkin opimme, et tulevina vuosina ei tehdä tämän panoksen hoitoja joulun alla. Ehtii niitä seuraavanakin vuonna.

   Ihanaista joulun aikaa teille ja Taavalta lentosuukko Penulle <3

   Poista
 2. Voi ei. :( Toivottavasti synkästä alusta huolimatta joulu on ollut mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olihan se. Pidettiin blogistakin taukoa ja oltiin vaan :)

   Poista
 3. Ikävä oli lukea pettynyksestänne, mutta luottakaa tulevaa ja uuteen uljaampaan vuoteen. Toivottavasti olette nauttineet joulun hyvyydstä muutoin. Meillä ennakkoaavistukset varmistuivat todeksi ja aattoaamuna testiin ilmestyi kaksi viivaa. Vasta sillä hetkellä muistin, että viime jouluna (aattona) menimme kihloihin ja nyt saimme tiedon raskaudesta! On melko epätodellinen, tyytyväinen, tulevaa jännityksellä odottava olotila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla näin huisin hieno uutinen! Onnea teille ja myötätuulta tuleville viikoille <3 Piipahtakaapa joskus kertomaan kuulumisia :)

   Poista
 4. Voi eikä, kuinka tympeää. :/ Jotenkin oli niin sellainen kutina, että nyt teillä on tärpännyt. Toivottavasti pystyitte kuitenkin nauttimaan joulusta ja niistä kaikista muista jo toteutuneista haaveista.

  Loppuvuodelle tsemppiä, rutistuksia ja rentoutumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuli itsekin taas huomattua, ettei tässä hommassa kutinnoiden perään kannata kauheasti nojailla.. Mut lyhyen suruajan jälkeen arki (tai juhlapyhät) sujui makuisasti :)

   Rutistuksia teille ja tsemppiä myös alkaneeseen vuoteen ja jatkoon. Toivoa sopii, että ensi jouluna aiheemme pyörisi muissa aihepiireissä :)

   Poista
 5. Oivo, mä jo luulin, että onni olisi suosinut. :(
  Tsempit loppuvuoteen ja onnea ensi vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukautisten ollessa myöhässä 3-5vrk, niin sitä alkoi luulla jo itsekin.. Kiitos. Ehkä tänä vuonna on onni myötä :)

   Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)