maanantai 1. tammikuuta 2018

Yksi mennyt, toinen tulossa

Uusi vuosi on uuden alku. Vuoden vaihtuessa seisomme uuden kodin portailla korkeajalkaiset lasit käsissämme. Raketit paukkuvat. Taava nukkuu omassa huoneessaan. Leijonaneito sulattelee unissaan alkuillan ilotulituskokemusta ja taaperokaverin kanssa leikkimistä.

Mietimme miten nopeasti aika on mennyt. Miten vuoteen sisältyi yrittämistä ja onnistumista, epäonnen hetkiä ja uudelleen ponnistamista. Miten ilon pyörteeseen sekoittui murheen sinisiä värejä. Miten saamme olla kiitollisia monesta asiasta. Taavasta, terveydestä, talosta, toisistamme. Siitä miten hyvä tiimi me omasta mielestämme ollaan.

Vuoden closure oli hyvä. Mennyt 2017 paketoitiin kauniiseen pakettiin ja hyvästeltiin haikein hymysuin. Nyt toivotetaan tervetulleeksi 2018. Vatsan pohjaa kutittaa odotus. Arkemmekin alkaa uutena ja ihmeellisenä kun huomenna mä palaan töihin ja leijonaneito aloittaa päivähoidossa. Jännää! (Varsinkin aamuheräämiset, jotka ei ole mun eikä Taavan juttu..) 

Alkavaan vuoteen kohdistuu toiveita, odotuksia. Vuoden päästä tiedämme millä värein tuleva 365 päivää sävytettiin. Siihen asti koitan elää kuluvassa päivässä, makustella käsillä olevia hetkiä ja noudattaa isoisoäitini sanontaa:

"On kuin on, käy kuin käy."

2 kommenttia:

 1. Hienoa ja monipuolista alkanutta vuotta teille! Blogianne on niin mukava lukea, toivottavasti jaksat tänäkin vuonna aktiivisesti päivittää sitä. Kiitos! Ja toivon teille sylikaupalla onnea hoitoihin. Me olemme maanantaina menossa varhaisultraan, tällä hetkellä kärsin ensimmäisistä pahoinvointipäivistä, mutta mieli on tyytyväinen ja rauhallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä, pidetään peukkuja :)

   Kiitos. Me ollaan tämän kuun tauolla hoidoista. Nyt kun arkeamme on alkanut rytmittää työt ja päiväkoti niin päivät on aika liitoa. Mut palaillaan bloggailemaan kun sopiva rako löytyy :)

   Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)