lauantai 17. lokakuuta 2015

Vitsikästä

Perjantai-ilta. Klo 23.01.
Siinä se virnuilee.
Vitsikästä, eikö?


Se siitä inseminaatiosta.

6 kommenttia:

 1. Nonni! Että pitikin sattua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta. Ohuesti olo oli kuin kiroilevalla siilillä :/

   Poista
 2. Teillä näemmä mennään samalla tyylillä kuin meillä on menty aiemmat kuukaudet :( Kyllä tää on kärsivällisyyttä koettelevaa hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Vaikka mullakin kierto vaihtelee, niin tämän vuoden aikana tulleista 7:stä positiivisesta LH-testistä 5 on osunut perjantaille tai lauantaille siten, ettei klinikalle olisi asiaa. Todennäköisyyksissä siis toivomisen varaa :/ Maltti on valttia, kun prosessista tuntuis tulevan joka tapauksessa pitkä.

   Poista
 3. :( Voi apua miten huono tuuri! Onko teillä ollut klinikalla puhetta siitä, että jos on riski että ovulaatio osuisi viikonlopulle, että sitä aikaistettaisiin Pregnylin avulla? Meidän klinikka on jotenkin ollut tosi proaktiivinen, että tehdään kaikki mahdolliset toimenpiteet, ettei yhtään kiertoa menisi ohi. Välillä on ollut vähän hurjiakin ehdotuksia, kuten se kerta, kun näytti aluksi siltä että minulla olisi 3 johtofollikkelia, niin lääkäri sanoi, ettei se haittaa, napsitaan vaan ylimääräiset pois samalla kun tehdään inseminaatio. Onneksi ei tarvinnut kuitenkaan tehdä sitä, koska en voi käsittää miten se olisi voinut olla niin helppo toimenpide mitä lääkäri väitti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekassa kierrossa sellaista väläyteltiin, mutta koska follukkeli ei millään ottanu kasvaakseen, niin jäin suosiolla odottamaan, josko testi plussais. Tässä kierrossa oli itsellä vähän sama taka-ajatus: jos uä on aamulla hyvä, tuupataan pistos ja iltapäivällä inssi. Siihen ei kuitenkaan lähdetty, liekö reagointiaika aamuysiltä liian lyhyt vai mikä. Tai sitte ajateltiin, et oon nytkin nii hitaastikypsyvää sorttia, että menee maanantaille. No sepäs ei mennytkään kuten Strömsössö, tiedetyin seurauksin. Ens kerralla viisaampina varataan UÄ viim to iltapäivään.

   Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)