sunnuntai 20. elokuuta 2017

Tallin sähköistys ja kalustetoimittajan visiitti

Viime viikon maanantaina sähkäri kurvasi paikalle jatkamaan tallin johdotusten kanssa. Hämmästyksekseni hän tiedusteli tallin ryhmäkeskuksen funktiota. Kun olin äimän käkenä, sain kärsivällisen selvityksen; koska tonttikeskus oli tallin seinästä, kaikki johdotukset sulakkeineen voitaisiin tehdä sitä kautta ja jättää keskus pois. Ahaa..

Sekä sähkäri että mä oltiin yhteydessä Sievitalon sähkösuunnittelijaan ja lopputulemana ryhmäkeskus poistettiin tarpeettomana. Siittä tuli heti 250€ hyvitys, jota ei pistetty pahaksemme.


Maanantain jälkeen tallilla oli sähköt. Muuta ei sitten viikolla 32 tapahtunutkaan työpuolella. Mitä nyt sitä ian kaikkista maalaamista :D

Suunnittelurintamalla sen sijaan edettiin kun kiintokalustetoimittaja Omegakeittiöiltä teki työmaavisiitin. Aiemmin keväällä olimme edustajan kanssa istuneet Sievitalon neukkarin pöydän ääressä ja käyneet läpi kaikkien huoneiden kiintokalusteet ja muutostoiveemme.


Nyt oli käytännön hionnan aika. Kaikki seinät tarkistusmitattiin ja käytiin läpi kalustesuunnitelmamme. Suunnitelmia hiottiin ja viimeisteltiin sekä varmisteltiin ovi- ja vedinvalintoja. Viikonlopuksi jäätiin odottamaan lopullisia kuvia, muutoslaskua ja tilausvahvistusta. Kaapit ja asentaja pitäis tulla viikolla 38. Kohta alkaa jännittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)