sunnuntai 29. lokakuuta 2017

He ovat täällä

Tällä viikolla saapui maaliviivan läheisyyteen pitkän raskauden mittainen projektimme. Kuluneen 43 viikon aikana metsäiselle tontille on syntynyt kaksoset talli ja tölli. Tänään heidät on esitelty kaikelle kansalle. Esittelyssä olimme paikalla itsekin. Jaoimme ajatuksiamme ja kokemuksiamme Sievitalosta yhteistyökumöpanina. Kiinnostuneita riitti. Päivän päätteeksi halasimme hyvästiksi myyntiesustajamme Seppälän pariskunnan - Päivin ja Markun.

Talon hiljennyttyä oli epätodellinen olo. Mietimme matkaa. Miten vuosi sitten emme vielä tienneet koko projektista mitään. Miten kaikki alkoi rämpimällä hyisessä maastossa, salaa arvioiden myynnissä olevaa tonttia. Miten taloa tehtiin päässä ja paperilla läpi pimeiden talvikuukausien. Miten perustus- ja pystytystyöt jatkuivat läpi oikuttelevan kevään ja vaihtelevan kesän. Loppuviikolla päästiin kuvaamaan taipaleen tuotosta ensilumen katveessa, ympyrä sulkeutui. Ainakin melkein.

Ennen
Jälkeen
Meillä on avaimet kädessä. Meidän koti on tässä. Tai - virallisestihan se on edelleen Sievitalon Oy:n. Luovutus viivästyi ja reklamaatiokorjauksia tehdään vielä ensi viikon puolella parisen päivää. Sitten tämä on paketissa.


Keskiviikkona Kalliopihlaja on meidän <3

9 kommenttia:

 1. Onnea uuteen tupaan! Toivottavasti reklamaation kohteet korjataan sovitusti ja saatte töllin ja tallin pakettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eiköhän ne hoidu kunnialla. Luottoa ainakin on. Toivon mukaan ennen kuin aletaan kantaa tavaroita sisään. Kalustuksen jälkeen kun remppapölyn siivous on ohuesti työläämpää.

   Poista
 2. Onpa aika mennyt nopeasti! Tuntuu siltä, että vasta te aloitte rakentaa taloa - ja nyt se onkin jo valmis. Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oikeessa oot, et näin jälkikäteen katsottuna aika tuntui menevän siivillä.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Komppaan Raijaa; miten vuosi menikään niin nopeasti. :) Ihana nähdä juuri teidän näköinen lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lisäkuvia laitaillaan lopputuloksesta kunhan tämä tästä suttaantuu.

   Poista
 4. Onnea! Löysin bloginne vasta nyt. Olemme itse juuri aloittamassa Pihlaja 156 -talon rakennuttamista, menossa on perustusten teko. Kirjoitan aiheesta Valo ikkunassa -blogissa, jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea teille projektiin! Täytyykin käydä kurkkimassa miten etenee :)

   Poista
  2. Köyhän katsomassa, vaikka ehkä rakennusajan vaivat eivät enää tuossa vaiheessa kiinnosta, vaan ne haluaisi pikemminkin unohtaa. Kiitos muuten siitä, että olet kuvannut rakentamisen hyvin yksityiskohtaisesti. Itse olen paljon suurpiirteisempi.

   Poista

Ilahdun, jos jaat ajatuksesi ja jätät kommenttisi :)